Kom Erbij! Week tegen Eenzaamheid

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid, donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober, is er van alles te doen in de gemeente Overbetuwe! Wethouder Chantal Teunissen van de gemeente Overbetuwe trapt donderdag 28 september om 11.00 uur de week af. Ze onthult op het Marktplein voor het gemeentehuis het eerste ontmoetingsbankje. Dichter Fred Eggink draagt een van zijn gedichten voor. Daarna ontvangt de wethouder de eerste Samen Babbelpot. In deze pot zitten vragen om eenzaamheid bespreekbaar te maken. Deze potten komen op verschillende plekken in de gemeente te staan. Tot slot stapt de wethouder op de duofiets van de Buitenband.nl om de eerste babbelpot naar een van de initiatieven in De Wieken te brengen.

Wil je hier meer over weten en lezen, ga naar de website van Forte Welzijn.

Laatste nieuwsberichten

Neem contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.