Boomspiegels, openbaar groen en geveltuintjes zoeken groene vingers

Houdt u van tuinieren? Of vindt u het leuk om samen met buren een stuk openbaar groen te onderhouden? Dat is fantastisch, want onze boomspiegels (perkje rondom een boom), openbaar groen en geveltuintjes (strookje groen dat direct aan de gevel van een gebouw ligt) zoeken groene vingers. Tijdens het ‘Vergeten Plantseizoen’ starten we deze tweede actie: adopteer een boomspiegel, een stukje openbaar groen of een geveltuin.

Aanmelden
Van vrijdag 1 september tot en met zondag 24 september kunt u zich voor deze actie aanmelden. Op www.overbetuwe.nl/groenadopteren vindt u het inschrijfformulier en de voorwaarden om een boomspiegel, geveltuintje of stukje openbaar groen te adopteren. Als u zich voor 24 september heeft aangemeld en uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u op zaterdag 7 oktober tussen 08.00 en 14.00 uur een paaltje en 10 planten ophalen bij de gemeentewerf, ingang Korte Helster 1. Dit paaltje kunt u in de grond slaan om te laten zien dat het stukje openbaar groen is geadopteerd.

Laatste nieuwsberichten

Neem contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.